Fagforening og interesseorganisation for musikpædagoger og musikere
Telefon: 35 35 63 33 • dmpf@dmpf.dk

Billige forsikringer

undefined

Bliv godt forsikret hos Runa Forsikring

Ikke alle kan blive forsikret hos os. Men som medlem af Dansk Musikpædagogisk Forening kan du!

I Runa Forsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret bedst i test og god service. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet for alt, vi gør, er dig – og alle andre medlemmer.

Vi driver en forretning, der handler om at skabe fordele for vores medlemmer. Og vi er kendt for at være der, når de har brug for os. Det kan du blandt andet se ved at læse medlemmernes anmeldelser af os på Trustpilot.

Forsikringer til dit behov

Du kan købe alle privatforsikringer hos os, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere.

Er du stadig studerende, har vi en særlig studieforsikring til dig.

Når du har haft en indboforsikring hos os i 3 år, er du i øvrigt berettiget til vores loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer, hvis resultater er så gode, at vi kan udbetale rabatten. De sidste 10 år har vi udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til vores medlemmer.

Glæd dig til vores digitale løsninger, og at vi vil forhindre skader

Som medlem får du mere end bare en god forsikring hos os. Glæd dig også til:

  •        Prisbelønnede digitale løsninger. Du kan købe og ordne dine forsikringer, når det passer dig. Eller få hjælp nu og her, hvis du står med en akut skade.
  •        Sammen med dig vil vi forhindre skader. Vi vil arbejde på at bruge de muligheder ny teknologi giver os for at forudse og forhindre skader. Ikke for at tjene penge, men for at sikre dig bedst muligt.

Instrumentforsikring

Har du en indboforsikring eller studieforsikring hos RUNA Forsikring er dine musikinstrumenter automatisk dækket. Læs mere her.

Hvis du har et behov for yderligere dækning tilbyder DMpF en såkaldt "All Risks" forsikring på dine instrumenter. Denne mulighed er aktuel for dig, der vil have en bedre dækning end i RUNA Forsikring, eller hvis du bare vil have den bedst mulige forsikringsdækning af dine instrumenter.

Læs mere om Runa Forsikring

All-risk instrumentforsikring - Brookfield

DMpF har fundet en ny leverandør til din instrumentforsikring. Tilbuddet er så fordelagtigt, at det er værd at overveje, om det er nu, du skal skifte?

Hvor meget koster det?

Hos Brookfield koster forsikringen kun 1,5% af værdien for alle former for instrumenter og musikudstyr. Fordi telefoner, tablets, bærbare computere, osv., er mere udsatte genstande, er præmien her 5% og kun for udstyr der ikke er ældre end 3 år. De fleste har dog primært værdifulde instrumenter og musikudstyr, hvorfor der for de fleste er en del penge at spare i forhold til allerede kendte instrumentforsikringer i Danmark.

Forbedret forsikringsdækning hos Brookfield

Vores nye leverandør har stor erfaring med at forsikre orkestre og musikforeninger i Norden.

Forsikringen dækker på all-risk basis. Det betyder, at den dækker alle skader, som ikke er undtaget. Forsikringen er bl.a. udvidet til at dække forsvundne og glemte instrumenter. Hvis dit instrument fx bliver tabt under en rejse, eller du er uheldig at glemme dit instrument i en taxa, så er det dækket.

Fremadrettet risikerer du ikke at stå uden dækning, hvis du har glemt at udvide din forsikring til Europa eller hele verden. Dine instrumenter er nemlig automatisk forsikret i hele verden - uden merpræmie.

Hvis dit instrument bliver totalskadet eller stjålet, erstatter forsikringen den værdi, som du har skrevet ind i policen. Det vil sige, at der ikke gøres afdrag for alder og slitage på dit beskadigede musikinstrument, så du kan gå ud og købe et nyt instrument fremfor at få en lav erstatning ved ældre instrumenter. Derfor er det vigtigt, at den værdi, der står ved hvert instrument, er nyværdien eller markedsværdien, hvis denne er højere.

Hvis dit instrument skal repareres af en udenlandsk reparatør, betaler forsikringen dine rejseomkostninger inkl. overnatning og forplejning i Europa for at kunne aflevere og afhente dit musikinstrument. I den periode, du er nødt til at undvære dit instrument, betaler forsikringen for leje af et lignende musikinstrument.

Brookfield har desuden gjort det nemt at forsikre ”de ting man glemmer”. Hvis du fx ejer for 25.000 kr. i kabler, mikrofoner, headsets, monitorer, osv., kan du, i stedet for at skrive hver genstand op, lave en post, der hedder ”diverse”, og en kort beskrivelse af de forsikrede genstande. Så længe de genstande har en enkeltstående værdi lavere end 5.000 kr., kan den samles under ”diverse”. Det betyder, at du kan du få forsikret alle de mindre ting, du måske ikke har tænkt på at forsikre før.

Hvordan får du et tilbud?

Det er nemt! På siden www.brookfield.dk/dmpf, udfylder du et online spørgeskema, der giver dig et prisoverslag. Herefter kan du ansøge om et bindende tilbud. Du får et tilbud indenfor 24 timer. På siden kan du også læse mere om forsikringen.

Kontakt DMpF’s forsikringsmægler

Carsten Palmer, som er DMpF´s forsikringsmægler, får en kopi af al korrespondance, og han hjælper dig gerne med dine spørgsmål. Du kan således helt uforbindende kontakte Carsten Palmer direkte på 70 20 35 36 eller på mail cpa@mentor-forsikring.dk. På den måde kan du få alle dine spørgsmål om instrumentforsikringer besvaret.

Hvem er den nye leverandør?

Vores nye leverandør, Brookfield Underwriting AB, er et svensk forsikringsagentur som har repræsenteret Lloyd’s i Norden i nu cirka 10 år. Brookfield åbnede kontor i Danmark 01.01.2018 og ledes til dagligt af David de Neergaard. Det er et forsikringsagentur, som udelukkende forsikrer særlige ting såsom musikinstrumenter, kunst, smykker, ure, veteranbiler, osv.

https://www.facebook.com/pages/Dansk-Musikpædagogisk-Forening/1478204515780533