Fagforening og interesseorganisation for musikpædagoger og musikere
Telefon: 35 35 63 33 • dmpf@dmpf.dk

Billige forsikringer

undefined

Bliv godt forsikret hos Runa Forsikring

Som medlem af Dansk Musikpædagogisk Forening kan du og din husstand købe forsikringer hos Runa Forsikring. Runa Forsikring er et moderne medlemsejet forsikringsselskab, der tilbyder alle typer af private forsikringer. De er kendt for at have nogle af markedets bedste forsikringer med attraktive dækninger til fornuftige priser, og flere af deres forsikringer er gentagne gange kåret Bedst i test.

Når du køber forsikringer hos Runa Forsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor det overordnede mål er at tilbyde dig og de øvrige medlemmer de bedst mulige forsikringsløsninger. Det handler om dækninger, vilkår og priser, men det handler allermest om at sikre, at du som medlem er dækket, hvis skaden sker.

Det er let at være forsikret i Runa Forsikring Runa Forsikring er kendt for at have en god service – både når du har spørgsmål til dine forsikringer, og hvis du er uheldig, og får en skade. Det kan du blandt andet se ved at læse medlemmernes anmeldelser på Trustpilot.

Samtidig tilbyder de nogle af markedets absolut bedste digitale løsninger. Hvis du vil have overblik over dine forsikringer eller har behov for at anmelde en skade, kan du let gøre det digitalt. Du har også mulighed for selv at ændre din selvrisiko eller ændre dækningerne på dine forsikringer. Det kan fx være aktuelt at ændre din indboforsikring, hvis du køber eller sælger et dyrt instrument, eller hvis du skal på ferie og ønsker en rejseforsikring.

Forsikringer til dit behov Du kan købe alle privatforsikringer hos Runa Forsikring. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere.

Er du studerende, kan du få en særlig studieforsikring, så du og din ting er godt sikret i studietiden.

Instrumentforsikring

Har du en indboforsikring eller studieforsikring hos RUNA Forsikring er dine musikinstrumenter automatisk dækket. 

Hvis du har et behov for yderligere dækning tilbyder DMpF en såkaldt "All Risk" forsikring på dine instrumenter. Denne mulighed er aktuel for dig, der har brug for at udvide dækningerne af dine instrumenter, udover det, som en indboforsikring dækker.

Læs mere om Runa Forsikring

All-risk instrumentforsikring - Brookfield

DMpF har fundet en ny leverandør til din instrumentforsikring. Tilbuddet er så fordelagtigt, at det er værd at overveje, om det er nu, du skal skifte?

Hvor meget koster det?

Hos Brookfield koster forsikringen kun 1,5% af værdien for alle former for instrumenter og musikudstyr. Fordi telefoner, tablets, bærbare computere, osv., er mere udsatte genstande, er præmien her 3%. De fleste har dog primært værdifulde instrumenter og musikudstyr, hvorfor der for de fleste er en del penge at spare i forhold til allerede kendte instrumentforsikringer i Danmark.

Forbedret forsikringsdækning hos Brookfield

Vores nye leverandør har stor erfaring med at forsikre orkestre og musikforeninger i Norden.

Forsikringen dækker på all-risk basis. Det betyder, at den dækker alle skader, som ikke er undtaget. Forsikringen er bl.a. udvidet til at dække forsvundne og glemte instrumenter. Hvis dit instrument fx bliver tabt under en rejse, eller du er uheldig at glemme dit instrument i en taxa, så er det dækket.

Fremadrettet risikerer du ikke at stå uden dækning, hvis du har glemt at udvide din forsikring til Europa eller hele verden. Dine instrumenter er nemlig automatisk forsikret i hele verden - uden merpræmie.

Hvis dit instrument bliver totalskadet eller stjålet, erstatter forsikringen den værdi, som du har skrevet ind i policen. Det vil sige, at der ikke gøres afdrag for alder og slitage på dit beskadigede musikinstrument, så du kan gå ud og købe et nyt instrument fremfor at få en lav erstatning ved ældre instrumenter. Derfor er det vigtigt, at den værdi, der står ved hvert instrument, er nyværdien eller markedsværdien, hvis denne er højere.

Hvis dit instrument skal repareres af en udenlandsk reparatør, betaler forsikringen dine rejseomkostninger inkl. overnatning og forplejning i Europa for at kunne aflevere og afhente dit musikinstrument. I den periode, du er nødt til at undvære dit instrument, betaler forsikringen for leje af et lignende musikinstrument.

Brookfield har desuden gjort det nemt at forsikre ”de ting man glemmer”. Hvis du fx ejer for 25.000 kr. i kabler, mikrofoner, headsets, monitorer, osv., kan du, i stedet for at skrive hver genstand op, lave en post, der hedder ”diverse”, og en kort beskrivelse af de forsikrede genstande. Så længe de genstande har en enkeltstående værdi lavere end 5.000 kr., kan den samles under ”diverse”. Det betyder, at du kan du få forsikret alle de mindre ting, du måske ikke har tænkt på at forsikre før.

Hvordan får du et tilbud?

Det er nemt! På siden www.brookfield.dk/dmpf, udfylder du et online spørgeskema, der giver dig et prisoverslag. Herefter kan du ansøge om et bindende tilbud. Du får et tilbud indenfor 24 timer. På siden kan du også læse mere om forsikringen.

Kontakt DMpF’s forsikringsmægler

Carsten Palmer, som er DMpF´s forsikringsmægler, får en kopi af al korrespondance, og han hjælper dig gerne med dine spørgsmål. Du kan således helt uforbindende kontakte Carsten Palmer direkte på 70 20 35 36 eller på mail cpa@mentor-forsikring.dk. På den måde kan du få alle dine spørgsmål om instrumentforsikringer besvaret.

Hvem er den nye leverandør?

Vores nye leverandør, Brookfield Underwriting AB, er et svensk forsikringsagentur som har repræsenteret Lloyd’s i Norden i nu cirka 10 år. Brookfield åbnede kontor i Danmark 01.01.2018 og ledes til dagligt af David de Neergaard. Det er et forsikringsagentur, som udelukkende forsikrer særlige ting såsom musikinstrumenter, kunst, smykker, ure, veteranbiler, osv.

https://www.facebook.com/pages/Dansk-Musikpædagogisk-Forening/1478204515780533