Fagforening og interesseorganisation for musikpædagoger og musikere
Telefon: 35 35 63 33 • dmpf@dmpf.dk

Billige forsikringer

FORSIKRING

Som medlem af Dansk Musikpædagogisk Forening kan du købe private forsikringer hos Runa Forsikring.

’Bedst i test’ flere gange i træk Vores forsikringer er flere gange i træk blevet kåret ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

Billig studieforsikring Er du studerende, kan du købe en billigstudieforsikring der omfatter indbo-, ulykkes- og rejseforsikring.

Et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig Hos Runa Forsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om alt – også risikoen og regningen. Målet er at sikre dig den bedste dækning. Du kan forvente en god rådgivning og en tillidsfuld skadesbehandling. Og når du har haft indboforsikring i tre år, får du en loyalitetsrabat som tak for, at du er et trofast medlem af forsikringsfællesskabet.

Om Runa Forsikring Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks 5. største forsikringsselskab på privatmarkedet.*

Ring, og få et tilbud på 33 95 76 82, eller læs mere på runa.dk

*Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).

 

INSTRUMENTFORSIKRING

Har du en indboforsikring eller studieforsikring hos RUNA Forsikring er dine musikinstrumenter automatisk dækket. Læs mere herom.

Hvis du har et behov for yderligere dækning tilbyder DMpF en såkaldt "All Risks" forsikring på dine instrumenter. Denne mulighed er aktuel for dig, der vil have en bedre dækning end i RUNA Forsikring, eller hvis du bare vil have den bedst mulige forsikringsdækning af dine instrumenter.

All Risks forsikring af dine instrumenter:

  • Prisen udgør 1,7 % af forsikringssummen. For klassiske instrumenter som f.eks. messinginstrumenter, violiner, flygel, kontrabas og cello er prisen dog 3 % af forsikringssummen.

  • Selvrisikoen er kr. 0.

Medlemmer skal kontakte DMpF’s forsikringsmægler Carsten Palmer på telefonnummer 70 20 35 36 eller på mailadressen cpa@mentor-forsikring.dk. DMpF’s forsikringsmægler tager sig af fremsendelse af tilbud på instrumentforsikringer, gennemgang af policer, opkrævninger og skadeanmeldelser.

https://www.facebook.com/pages/Dansk-Musikpædagogisk-Forening/1478204515780533