Fagforening og interesseorganisation for musikpædagoger og musikere
Telefon: 35 35 63 33 • dmpf@dmpf.dk

Billige forsikringer

undefined

Bliv forsikret i Runa Forsikring

Som medlem af Dansk Musikpædagogisk Forening har du en eksklusiv mulighed for at købe private forsikringer hos Runa Forsikring. Runa Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

”Bedst i Test” gang på gang Forsikringerne i Runa Forsikring er gang på gang kåret ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet Tænk Penge målt på pris og dækning. Den konkurrencedygtige pris og de gode dækninger får du automatisk, bare du er medlemsberettiget. Du skal ikke forhandle dig til en god pris.

Kære studerende – Du er mere værd end du tror Du tænker måske, at du ikke har noget særligt af værdi. Jo, din telefon, din computer og din cykel, selvfølgelig. Men udover det synes du måske ikke, at du har noget af værdi. Runa Forsikrings studieforsikring dækker det, du ikke kan leve uden. Og en hel masse andet, som du ikke bekymrer dig om, men som vi gør på dine vegne. Er du studerende, kan du købe en studieforsikring, der omfatter indbo, ulykke og rejse, for fra 174 kr. om måneden. Læs mere om studieforsikringen.

Et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig Hos Runa Forsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om alt – også risikoen og regningen. Målet er at sikre dig den bedste dækning. Du kan forvente en god rådgivning og en tillidsfuld skadesbehandling. Og når du har haft indboforsikring i tre år, får du en loyalitetsrabat som tak for, at du er et trofast medlem af forsikringsfællesskabet.

Et forsikringsselskab med mening Hos Runa Forsikring bliver du medlem og en del af et medlemsejet forsikringsselskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Målet er at sikre dig den højest mulige erstatning og den lavest mulige pris. Det betyder også, at du kan forvente at få en god service og tillidsfuld skadebehandling.

Om Runa Forsikring  Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring, og Bauta Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks tredje største forsikringsselskab på privatmarkedet.

Ring og få et tilbud på 33 95 76 82, eller læs mere på Runa Forsikrings hjemmeside

Instrumentforsikring

Har du en indboforsikring eller studieforsikring hos RUNA Forsikring er dine musikinstrumenter automatisk dækket. Læs mere herom.

Hvis du har et behov for yderligere dækning tilbyder DMpF en såkaldt "All Risks" forsikring på dine instrumenter. Denne mulighed er aktuel for dig, der vil have en bedre dækning end i RUNA Forsikring, eller hvis du bare vil have den bedst mulige forsikringsdækning af dine instrumenter.

All-risk instrumentforsikring - Brookfield

DMpF har fundet en ny leverandør til din instrumentforsikring. Tilbuddet er så fordelagtigt, at det er værd at overveje, om det er nu, du skal skifte?

Hvor meget koster det?

Hos Brookfield koster forsikringen kun 1,5% af værdien for alle former for instrumenter og musikudstyr. Fordi telefoner, tablets, bærbare computere, osv., er mere udsatte genstande, er præmien her 3%. De fleste har dog primært værdifulde instrumenter og musikudstyr, hvorfor der for de fleste er en del penge at spare i forhold til allerede kendte instrumentforsikringer i Danmark.

Forbedret forsikringsdækning hos Brookfield

Vores nye leverandør har stor erfaring med at forsikre orkestre og musikforeninger i Norden.

Forsikringen dækker på all-risk basis. Det betyder, at den dækker alle skader, som ikke er undtaget. Forsikringen er bl.a. udvidet til at dække forsvundne og glemte instrumenter. Hvis dit instrument fx bliver tabt under en rejse, eller du er uheldig at glemme dit instrument i en taxa, så er det dækket.

Fremadrettet risikerer du ikke at stå uden dækning, hvis du har glemt at udvide din forsikring til Europa eller hele verden. Dine instrumenter er nemlig automatisk forsikret i hele verden - uden merpræmie.

Hvis dit instrument bliver totalskadet eller stjålet, erstatter forsikringen den værdi, som du har skrevet ind i policen. Det vil sige, at der ikke gøres afdrag for alder og slitage på dit beskadigede musikinstrument, så du kan gå ud og købe et nyt instrument fremfor at få en lav erstatning ved ældre instrumenter. Derfor er det vigtigt, at den værdi, der står ved hvert instrument, er nyværdien eller markedsværdien, hvis denne er højere.

Hvis dit instrument skal repareres af en udenlandsk reparatør, betaler forsikringen dine rejseomkostninger inkl. overnatning og forplejning i Europa for at kunne aflevere og afhente dit musikinstrument. I den periode, du er nødt til at undvære dit instrument, betaler forsikringen for leje af et lignende musikinstrument.

Brookfield har desuden gjort det nemt at forsikre ”de ting man glemmer”. Hvis du fx ejer for 25.000 kr. i kabler, mikrofoner, headsets, monitorer, osv., kan du, i stedet for at skrive hver genstand op, lave en post, der hedder ”diverse”, og en kort beskrivelse af de forsikrede genstande. Så længe de genstande har en enkeltstående værdi lavere end 5.000 kr., kan den samles under ”diverse”. Det betyder, at du kan du få forsikret alle de mindre ting, du måske ikke har tænkt på at forsikre før.

Hvordan får du et tilbud?

Det er nemt! På siden www.brookfield.dk/dmpf, udfylder du et online spørgeskema, der giver dig et prisoverslag. Herefter kan du ansøge om et bindende tilbud. Du får et tilbud indenfor 24 timer. På siden kan du også læse mere om forsikringen.

Kontakt DMpF’s forsikringsmægler

Carsten Palmer, som er DMpF´s forsikringsmægler, får en kopi af al korrespondance, og han hjælper dig gerne med dine spørgsmål. Du kan således helt uforbindende kontakte Carsten Palmer direkte på 70 20 35 36 eller på mail cpa@mentor-forsikring.dk. På den måde kan du få alle dine spørgsmål om instrumentforsikringer besvaret.

Hvem er den nye leverandør?

Vores nye leverandør, Brookfield Underwriting AB, er et svensk forsikringsagentur som har repræsenteret Lloyd’s i Norden i nu cirka 10 år. Brookfield åbnede kontor i Danmark 01.01.2018 og ledes til dagligt af David de Neergaard. Det er et forsikringsagentur, som udelukkende forsikrer særlige ting såsom musikinstrumenter, kunst, smykker, ure, veteranbiler, osv.

https://www.facebook.com/pages/Dansk-Musikpædagogisk-Forening/1478204515780533